Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Henny Temmink,Zo werkt Luminar
  • Henny Temmink,Zo werkt Luminar
Henny Temmink,Zo werkt Luminar
Zo werkt Luminar
€ 24.99
Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra’s.

Luminar wordt door steeds meer enthousiaste gebruikers als een bijzonder goed alternatief gezien voor Adobe Lightroom. Het bevat een zeer grote set aan fotobewerkingstools. Zo beschikt de applicatie over tientallen professionele filters die met één muisklik een foto bewerken en verbeteren. Foto’s kun je een frisser uiterlijk geven of je kunt de kleuren aanpassen zonder moeilijk gedoe.

Luminar indexeert bij het inladen automatisch de foto en zal hierop de filters en effecten aanpassen waardoor het resultaat sterk verbetert en realistisch blijft. Natuurlijk kun je de filters en aanpassingen ook handmatig instellen. Er zijn een tal van opties beschikbaar voor aanpassingen, zoals scherpte, belichting, gloed, temperatuur, helderheid, contrast enzovoort. Daarnaast kun je foto’s op eenvoudige wijze retoucheren, vervormen, klonen, blurren en nog veel meer. De bewerkingsopties van Luminar zijn intuïtief en overzichtelijk verwerkt in een mooie gebruikersinterface.

Trefwoorden: luminar lightroom henny temmink digitale fotografie handleiding
Extra informatie:

Paperback / softback
144 pagina's
Met illustraties
September 2020
315 gram
210 x 171 x 9 mm
EAN: 9789463561358
Van Duuren Media

Bij u in huis op: donderdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel