Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Henk van Straten,Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké
  • Henk van Straten,Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké
Henk van Straten,Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké
Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké
€ 18.99
24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00
Henk van Straten kijkt met een loep naar het dagelijks leven. Naar dat van hem, maar evengoed naar dat van u. Als een levenskunstenaar zoekt hij naar inzichten, gedestilleerd uit ons menselijke gedrag en het gedrag van dieren, zoals zijn hagedis Oscar of zijn hond Vinnie. Van de alledaagse situaties waar menig mens gedachteloos aan voorbij wandelt, maakt Van Straten literatuur.

Met humor en compassie schrijft hij over de veertig biljoen bacteriën in het menselijk lichaam, mannelijke trots, het eenzame jongetje uit de buurt, de essentie van drones, intelligente schimmel, ruzie met een serveerster en de forenzende medemens.

Niets zal ons redden maar een beetje liefde is oké is een reeks observaties en beschouwingen over het menselijk tekort, over de absurditeit van het bestaan en over dat kleine beetje liefde en begrip dat soms net het verschil kan maken.
‘Ik ben gek op wat Henk van Straten schrijft. Hij is lief, grappig, heeft stijl en spaart niemand – zichzelf op de eerste plaats. Ik hou altijd een beetje mijn hart vast als ik hem lees, en ook dat is een compliment.’ – Marja Pruis


Over Wij zeggen hier niet halfbroer:
‘Dit is een echt, fijn, ontroerend mensenboek, pijnlijk oprecht en bovendien geestig.’ – Sylvia Witteman in de Volkskrant


Over Berichten uit het tussenhuisje:


‘Meesterhanden aan het werk.’ •••• – NRC Handelsblad


‘Indringend, nimmer sentimenteel.’ **** – Knack


Extra informatie:

Paperback / softback
192 pagina's
September 2019
258 gram
215 x 135 x 17 mm
EAN: 9789038807034
Nijgh & Van Ditmar

24 Bij u in huis op: woensdag
Bestel vóór: 21:00