Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Helma Broekman,Nieuwe Dageraad
  Nieuwe Dageraad
  de Akasha geopenbaard
  € 34.95
  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen  We leven zonder het te beseffen, samen met vele buitenaardse levensvormen. Samen met de verlichte buitenaardse rassen, de bezoekers, tracht de Raad van Alcyone te helpen, om de grote overgang naar de parallelle aarde te maken. Deze is in 2017 manifest geworden. De grootste transformatie van het menselijk ras ooit!
  Maar voordat de parallelle aarde daadwerkelijk in werking kan treden, dient de mens zich bewust te worden van de ondermijnende krachten. Afkomstig van specifieke buitenaardse rassen, de indringers. Zij hebben er alle baat bij deze unieke overgang van de mensheid tegen te gaan!
  Dit boek daagt je uit de grenzen van wat je ooit voor mogelijk hield, te verleggen.Op weg naar een toekomst van het menselijke ras in volledige vrijheid & authenticiteit.
  Maar houd er rekening mee: na het lezen van dit boek zal je leven nooit meer hetzelfde zijn!
  Als Science Fiction waarheid wordt…
  Helma Broekman draait al jaren Spiritueel Centrum Lichtkind.. Voor volwassenen en kinderen. Als kind had ze al ontmoetingen met buitenaardse rassen en vertelden haar beschermers van het Licht, haar alles over het Kosmische Bewustzijn.


  Extra informatie:

  Hardback
  283 pagina's
  Met illustraties
  Januari 2021
  601 gram
  241 x 161 x 35 mm
  EAN: 9789462542969
  Uitgeverij Heijink

  Levertijd: 5 tot 7 werkdagen