Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Helen Rappaport,Victoria
  • Helen Rappaport,Victoria
Helen Rappaport,Victoria
Victoria
de jonge koningin
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


De laatste jaren is een stroom aan nieuwe boeken over de Engelse koningin Victoria verschenen, ook in Nederland. Maar echt bekend bij het grote publiek werd ze hier door de prachtige tv-serie met Jenna Coleman in de hoofdrol.
Dit 300 pagina`s dikke boek is de officiële uitgave bij de tv-serie en gaat over de jeugd van Victoria tot haar eerste jaren als koningin en haar huwelijk met Albert. Het boek is geheel in full colour uitgevoerd en staat boordevol foto`s uit de serie, soms aangevuld met (echte) historische documenten, zoals brieffragmenten of de officiële uitnodiging voor het huwelijk van Victoria en Albert destijds. Veelvuldig wordt uit de dagboeken van de echte Victoria geciteerd, waardoor ze als mens dichterbij komt. Ze schreef verliefd over haar echtgenoot Albert, maar ook over haar bijzondere relatie met `Lord M` of problemen waar ze tijdens haar jonge leven tegenaan liep.
De lezenswaardige teksten zijn geschreven door Helen Rappaport, historicus en gespecialiseerd in het Victoriaanse tijdperk. Daisy Goodwin, die het script schreef voor de tv-serie, leverde een voorwoord.
Achterin het boek krijgen we een glimp van de opnames van de serie, met `behind de scenes` foto`s en lezenswaardige teksten van de filmmakers.



Extra informatie:

Paperback / softback
304 pagina's
Met illustraties
April 2019
985 gram
231 x 192 x 29 mm
EAN: 9789492168290
Karmijn

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel