Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste,Baby-yoga kaarten
  • Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste,Baby-yoga kaarten
Helen Purperhart, Cerise van Zanten-Ernste,Baby-yoga kaarten
Baby-yoga kaarten
Yogaspelletjes met je kind
€ 20.00
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenGeïnspireerd op het boek `Baby – dreumes – peuter yoga` verschijnt nu deze kaartenset voor iedereen die yoga wil doen met baby’s vanaf 3 maanden tot 1½ jaar. Je gaat samen met je baby bewegen, rekken, strekken en ontspannen.

Baby yoga is fantastisch om het kind zijn/haar eigen lijfje te laten ontdekken en kracht en souplesse te ontwikkelen. De focus ligt hierbij meer op het versterken van de onderlinge band met de ouder en het samenspel, dan op prestatie of techniek. Door deze extra quality time kan je baby het daarna beter opbrengen om een tijdje, zonder aandacht van de ouder, zelf zijn vrije tijd in te vullen.

Elke kaart vermeldt naast een afbeelding en beschrijving van de oefening een leeftijdsindicatie, geeft aan waar de oefening goed voor is, wat je nog meer kunt doen en waar je op moet letten.

De auteurs
Helen Purperhart en Cerise van Zanten-Ernste ontdekten tijdens hun moederschap hoe belangrijk aanraking en contact met je baby is. Vanuit een gezamenlijke interesse voor yoga en kinderen zijn zij ruim 15 jaar geleden een samenwerking aangegaan. Zij hebben hun kennis en ervaring verwerkt in een unieke ouder en kind yoga methode. Kijk voor meer informatie op www.kinderyoga.nl.Extra informatie:

Kaarten
64 pagina's
Met illustraties
Maart 2020
257 gram
142 x 102 x 29 mm
EAN: 9789088402005
Panta Rhei

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen