Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Hans Wanningen,Vaardig in geluk
  • Hans Wanningen,Vaardig in geluk
Hans Wanningen,Vaardig in geluk
Vaardig in geluk
handboek zenmeditatie
€ 24.95
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen`Vaardig in geluk` is een praktische handleiding voor meditatiebeoefening én voor meer geluk, geschreven voor mensen die nuchter in het leven staan en niet zitten te wachten op vage spiritualiteit of religieus gedweep. Ook voor mensen die begrijpen dat geluk niet zomaar komt aanwaaien. Geluk is bovenal een zaak van het trainen van de geest. Het goede nieuws is: dat kun je leren; en de beste plek daarvoor is het meditatiekussen. Miljoenen mensen gingen je al eeuwenlang voor. Hans Wanningen laat overtuigend zien hoe en waarom zenmeditatie merkbaar en meetbaar gelukkiger maakt.
Maar met mediteren alleen ben je er niet. Duurzaam geluk komt pas echt binnen handbereik als we de beoefening van meditatie verrijken met een stel excellente geluksbrengers: wakkere zintuigen, doelen die ons inspireren, een ontspannen en positieve instelling, een actieve levensstijl en een hechte vriendenkring.

`Vaardig in geluk` is een toegankelijke en eerlijke wegwijzer voor mensen die bereid zijn dagelijks aan hun geluk te werken door te mediteren en op andere, effectieve manieren hun levensstijl te optimaliseren voor geluk.Een echte aanrader, zowel voor wie met mediteren wil beginnen als voor wie op zoek is naar ondersteuning om ermee door te gaan!

Hans Wanningen (1965) is schrijver, filosoof, coach, communicatieadviseur. Aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen verzorgt hij trainingen zenmeditatie voor studenten en medewerkers. Eerder schreef hij mee aan `Leer denken wat je wilt denken` en `Leer voelen wat je wilt voelen` van zenmeester Rients Ritskes. Tevens publiceerde hij diverse artikelen in boeddhistische bladen.


Extra informatie:

Paperback / softback
256 pagina's
December 2016
428 gram
211 x 130 x 28 mm
EAN: 9789056703615
Asoka

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen