Welkom op onze vernieuwde site
Gratis verzending vanaf € 25

  • Hanneke Jansen,Voedsel, natuur en leefomgeving Assistent plant of (groene) leefomgeving; Deel 1 van 4
  • Hanneke Jansen,Voedsel, natuur en leefomgeving Assistent plant of (groene) leefomgeving; Deel 1 van 4
Hanneke Jansen,Voedsel, natuur en leefomgeving Assistent plant of (groene) leefomgeving; Deel 1 van 4
Assistent plant of (groene) leefomgeving 1 van 4
plant of legt groen aan
€ 17.75

Bij u in huis op: dinsdag

StruX biedt leer-/werkboeken voor het kwalificatiedossier entree, voor zowel het basisdeel als voor 7 van de 9 profieldelen. De StruX leer-/werkboeken zijn zowel inzetbaar op school als in een stage/BPV en zijn beschikbaar op papier en in digitale vorm.

Voor het profieldeel zijn de leer-/werkboeken ingedeeld naar werkproces. Ieder leer-/werkboek bevat een theoriedeel en een praktijkdeel. Het theoriedeel bestaat uit theorie en opdrachten die uit te voeren zijn in een theorielokaal of in de school. In het praktijkdeel vindt u opdrachten die uitgevoerd kunnen worden tijdens de stage/BPV (of in het praktijklokaal).

Dit leer-/werkboek richt zich op het entreeprofiel assistent plant en (groene) leefomgeving. De deelnemer leert in dit leer-/werkboek hoe hij groen kan planten en aanleggen. Assisterende werkzaamheden bij de bewerking van het plantmedium, zoals planten, aanleggen van beplanting, aanbrengen van verharding en plaatsen van waterpartijen komen aan bod.Het leer-/werkboek is voor 72 sbu.

Extra informatie:
StruX
Hardback
Met illustraties
April 2015
376 gram
297 x 210 x 8 mm
EAN: 9789037213430
Boom Beroepsonderwijs

Bij u in huis op: dinsdag