Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gudrun Hespel,The fittest you
  The fittest you
  Kickstart voor een gelukkige geest in een gezond lichaam
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


  Vermoeid nog voor je aan je dag begint? Niet altijd blij met je spiegelbeeld? Eeuwig op zoek naar balans? Breek met die sleur en ontdek The fittest you.

  Dit boek helpt je in 4 weken op weg naar meer zelfvertrouwen, een positieve mindset, een energieker lichaam en een gezonder voedingspatroon. Het is jouw gids voor een gelukkiger en gezonder leven, vanuit liefde voor je lijf, waarin plaats is voor genieten en plezier. In The fittest you deelt Gudrun onder andere haar eigen verhaal, tips en tricks voor een beter zelfbeeld, eenvoudige work-outs die je thuis kunt doen en haar favoriete gezonde recepten.

  GUDRUN HESPEL is een vrolijke psychologe, sportfanaat, foodlover en een van de populairste fitbloggers van België. Als tiener en jonge twintiger worstelde ze met eetstoornissen en emotionele dieptepunten: ze moest er allemaal door om te ontdekken dat een mager lijf je niet gelukkig maakt, maar wel de liefde voor je lijf en voor jezelf, en het fitte en gebalanceerde leven dat daaruit volgt. Sindsdien inspireert zij via haar blog en Instagram meer dan 23.000 volgers. Zij is door Women’s Health verkozen als ambassadeur van een gezonde levensstijl.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  160 pagina's
  April 2019
  684 gram
  240 x 191 x 20 mm
  EAN: 9789461319104
  Pelckmans uitgevers - NBC

  Levertijd: 1 tot 3 werkdagen