Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gregory Kramer,Een levensomvattend pad
  Een levensomvattend pad
  Gids voor een leven gevoed door de Dhamma
  € 29.95
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen
  Het is niet makkelijk om de vruchten van studie en meditatiebeoefening in het dagelijkse leven te integreren. Hoe zou ons bestaan eruit zien als we geen scheiding aanbrengen tussen de lessen van de Boeddha en ons dagelijks leven?
  In Een levensomvattend pad nodigt Gregory Kramer ons uit om het lawaai, de complexiteit en de uitdagingen van de hedendaagse wereld te zien als poorten naar volledig belichaamde wijsheid. Puttend uit tientallen jaren meditatie-ervaring, studie en doceren, verkent hij de essentie van het achtvoudige pad van de Boeddha. Vervolgens kijkt hij met frisse ogen naar ons moderne leven en benoemt hij talloze mogelijkheden om de lessen van de Boeddha in praktijk te brengen – op individueel, relationeel en sociaal gebied. Het boek bevat meer dan 50 oefeningen die uitnodigen om de eigen ervaring in het hier-en-nu te toetsen aan de inzichten van de Boeddha.

  Gregory Kramer (1952) doceert, schrijft en is de oprichter van de Insight Dialogue Community. Hij geeft les in inzichtmeditatie sinds 1980 en ontwikkelde de beoefening van Insight Dialogue, een interpersoonlijke vorm van boeddhistische inzichtmeditatie. Hierin geeft hij les sinds 1995, waarbij hij retraites aanbiedt in onder andere Noord-Amerika, Azië, Europa en Australië. Gregory heeft gestudeerd bij alom gerespecteerde leraren en is de auteur van diverse boeken, waaronder Insight Dialogue.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  384 pagina's
  Januari 2023
  414 gram
  210 x 130 x 24 mm
  EAN: 9789056704278
  Asoka

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 13:00

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen