Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Greg Buchanan,Zestien paarden
  • Greg Buchanan,Zestien paarden
Greg Buchanan,Zestien paarden
Zestien paarden
Het verleden is niet begraven. Het haalt je binnenkort in...
€ 21.99
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenHet thrillerdebuut van het jaar! 'Hoogst originele en verontrustende thriller.' De Telegraaf.

Welk dodelijk gevaar houdt iedereen in de greep? In het slaperige kustplaatsje Ilmarsh in Engeland ontdekt rechercheur Alec Nichols de hoofden van zestien paarden. Ze zijn deels begraven en vormen samen een cirkel. Het meest raadselachtig is dat van alle hoofden één oog zichtbaar is, dat naar de hemel is gericht. Alec weet niet wat hij met dit ongelooflijke schouwspel aan moet en roept de hulp in van forensisch dierenarts Cooper Allen.
 
In de dagen die volgen, ontdekken Cooper en haar team een reeks tot dan toe ongemelde misdaden in de gemeenschap: vermissingen, afpersingen, brandstichting en mishandelingen. Niets is wat het lijkt en iedereen is verdacht. Om het mysterie te ontrafelen moeten Alec en Cooper nauw samenwerken. Het wordt een race tegen de klok. En de prijs blijkt hoog…

Zestien paarden is een briljante en hoogst originele thriller over schuld, trauma en straf, tegen de achtergrond van een gemeenschap die onderhevig is aan veranderingen.

‘In deze intrigerende thriller van Greg Buchanan wordt de lezer beloond met een stevige ontknoping.’ Trouw

‘Greg Buchanan maakt droomstart met horrorthriller.’ De Telegraaf
 


Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
November 2021
596 gram
225 x 151 x 34 mm
EAN: 9789402708936
HarperCollins

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen