Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  Greetje Van den Berg,Een ander gezicht
  Een ander gezicht
  € 28.00

  Tijdelijk niet leverbaar


  Diana van Vossen en Christine Simons zijn al vanaf hun middelbare schooltijd onafscheidelijk en dikke vriendinnen. Dat verandert niet, ook niet als Diana met Erik-Jan trouwt en Christine met de oudere Berry. Er komen kinderen, hun levens veranderen, maar hun vriendschap blijft. Heel onverwacht overlijdt Erik-Jan en blijft Diana achter met drie kinderen. Er volgt een zware periode voor Diana maar Christine staat steeds voor haar klaar. Drie jaar later legt Diana contact met Ruud, een gescheiden vader van eveneens drie kinderen. Het leven lijkt weer goed te worden, maar dan verdwijnt Christine, van de ene op de andere dag. Het enige dat ze achterlaat is een brief, die meer vragen dan antwoorden oplevert....

  Greetje van den Berg werd op 13 augustus 1959 in Zwolle geboren als jongste dochter in een gezin met vier kinderen. Ze groeide daar op, trouwde en verhuisde met haar man en zoon in 1983 naar Emmeloord in de Noordoostpolder. In 1986 kwam haar dochter ter wereld. In hetzelfde jaar trad ze bij de gemeente Noordoostpolder in dienst en in 1988 verhuisde de familie naar een buitenweg bij Ens.


  Extra informatie:

  Hardback
  374 pagina's
  Januari 2021
  715 gram
  227 x 167 x 29 mm
  EAN: 9789036437547
  Grote Letter Bibliotheek


  Tijdelijk niet leverbaar