Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gib-g5057,Puzzel  gibsons-caravan outings- 2x500 stuks
  • Gib-g5057,Puzzel  gibsons-caravan outings- 2x500 stuks
Gib-g5057,Puzzel  gibsons-caravan outings- 2x500 stuks
Puzzel -caravan outings- gibsons 2x500 stuks
€ 20.99

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

In deze speciale multibox van 500 stuks neemt kunstenaar Kevin Walsh ons mee terug naar de jaren 60, toen gezinnen met hun caravans op vakantie gingen in de Hooglanden. Kun jij Craigievar Castle op de achtergrond van een van de puzzels zien? Het Schotse kasteel met zeven verdiepingen werd rond 1576 gebouwd en zou een inspiratiebron zijn geweest voor Walt Disney's Assepoester kasteel.

Zoals bij alle Gibsons-legpuzzels, gebruiken we 100% gerecycled puzzelbord, FSC-papier en werken we samen met de beste artiesten van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukken zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen; in feite gebruiken we het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons-puzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er een gezien.

We hebben een aantal positieve wijzigingen aangebracht in onze processen, dus u kunt er zeker van zijn dat u dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker zijn voor het milieu. De doos heeft niet alleen een frisse nieuwe look gekregen, maar we hebben ook biologisch afbreekbare doorzichtige etiketten gebruikt om het deksel vast te zetten in plaats van krimpfolie, waardoor ons plastic afval wordt verminderd. We gebruiken ook plantaardige inkten. De glanzende coating op de doos geeft extra bescherming en de puzzelstukjes worden opgeborgen in een plastic zak die door de meeste gemeenten gerecycled kan worden.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, hebben we minder ruimte nodig om onze producten te vervoeren, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en je je puzzels gemakkelijker kunt opbergen. We hebben ook een kunstwerkposter erin gezet zodat je er naar kunt verwijzen terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.


Hoge kwaliteit puzzel van 2x500 stukjes
     Gemaakt van dik, duurzaam karton dat 100% gerecycled is
     Elke individuele puzzelafmeting: 48x34cm
     Afmetingen doos 34x24x6cm
     Productcode: G5057
     Wordt geleverd met een afdruk van de puzzelafbeelding
     Prachtig geïllustreerd door Kevin Walsh


Extra informatie:
EAN: 5012269050578
Gibsons

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel