Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gib-g3128,Puzzel waiting for supper gibsons 500 stuks
  • Gib-g3128,Puzzel waiting for supper gibsons 500 stuks
Gib-g3128,Puzzel waiting for supper gibsons 500 stuks
Puzzel waiting for supper gibsons 500 stuks
€ 12.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


Puzzelen wordt vaak beschouwd als de perfecte activiteit om te ontspannen en het welzijn te vergroten. Met deze legpuzzel van 500 stukjes past de afbeelding echt bij de activiteit die je meeneemt naar een plek van vrede en rust. De dag loopt ten einde en terwijl de zon ondergaat achter de heuvels, ontstaat er een prachtige weerspiegeling in het meer beneden. De honden wachten geduldig aan het einde van de steiger in de wetenschap dat het niet te lang zal duren voordat hun avondmaal wordt geserveerd.

Zoals bij alle Gibsons-legpuzzels, gebruiken we 100% gerecycled puzzelbord, FSC-papier en werken we samen met de beste artiesten van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukken zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen; in feite gebruiken we het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons-puzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er een gezien.

We hebben een aantal positieve wijzigingen aangebracht in onze processen, dus u kunt er zeker van zijn dat u dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker zijn voor het milieu. De doos heeft niet alleen een frisse nieuwe look gekregen, maar we hebben ook biologisch afbreekbare doorzichtige labels gebruikt om het deksel vast te zetten in plaats van krimpfolie om ons plastic afval te verminderen. Er zit een glanzende coating op de doos voor extra bescherming en de puzzelstukjes worden opgeborgen in een plastic zak die door de meeste gemeenten gerecycled kan worden.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, hebben we minder ruimte nodig om onze producten te vervoeren, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en je je puzzels gemakkelijker kunt opbergen. We hebben ook een kunstwerkposter erin gezet zodat je er naar kunt verwijzen terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.

    Hoge kwaliteit puzzel van 500 stukjes
    Gemaakt van dik, duurzaam karton dat 100% gerecycled is
    Puzzelmaat 48x34cm als je klaar bent.
    Productcode is G3218
    Prachtig geschilderd door Dominic Davison


Extra informatie:
EAN: 5012269031287
Gibsons

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen