Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gib-g3125,Puzzel gibsons bowling by the brook 500 stukjes 48x34cm
  • Gib-g3125,Puzzel gibsons bowling by the brook 500 stukjes 48x34cm
Gib-g3125,Puzzel gibsons bowling by the brook 500 stukjes 48x34cm
Puzzel bowling by the book gibsons 500 stuks
€ 12.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Deze puzzel van 500 stukjes legt een typisch Engels dorp vast op een zomerse dag. Terwijl een potje cricket in volle gang is, genieten toeschouwers van een heerlijke picknick in de zon. Zelfs de honden houden van de sfeer en de spanning van het spel tussen een duik in de beek door! Als je deze puzzel in elkaar zet, ga je op reis naar het dorpsleven.

Zoals bij alle Gibsons-legpuzzels, gebruiken we 100% gerecycled puzzelbord, FSC-papier en werken we samen met de beste artiesten van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukken zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen; in feite gebruiken we het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons-puzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er een gezien.

We hebben een aantal positieve wijzigingen aangebracht in onze processen, dus u kunt er zeker van zijn dat u dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker zijn voor het milieu. De doos heeft niet alleen een frisse nieuwe look gekregen, maar we hebben ook biologisch afbreekbare doorzichtige labels gebruikt om het deksel vast te zetten in plaats van krimpfolie om ons plastic afval te verminderen. Er zit een glanzende coating op de doos voor extra bescherming en de puzzelstukjes worden opgeborgen in een plastic zak die door de meeste gemeenten gerecycled kan worden.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, hebben we minder ruimte nodig om onze producten te vervoeren, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en je je puzzels gemakkelijker kunt opbergen. We hebben ook een kunstwerkposter erin gezet zodat je er naar kunt verwijzen terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.


Extra informatie:
EAN: 5012269031256
Gibsons

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel