Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gib-g2224,Puzzel bowling by the brook gibsons 100 xxl
  • Gib-g2224,Puzzel bowling by the brook gibsons 100 xxl
Gib-g2224,Puzzel bowling by the brook gibsons 100 xxl
Puzzel bowling by the brook gibsons 100 xxl
€ 13.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen


De puzzel van 100XXL legt een typisch Engels dorp vast op een zomerse dag. Terwijl een potje cricket in volle gang is, genieten toeschouwers van een heerlijke picknick in de zon. Zelfs de honden houden van de sfeer en de spanning van het spel tussen een duik in de beek door! Als je deze puzzel in elkaar zet, ga je op reis naar het dorpsleven.

Geïllustreerd door Steve Crisp, zijn de stukjes in onze 100XXL-puzzels vijf keer groter dan die in onze 500- en 1000-stukjes-puzzels. Dit betekent dat ze perfect zijn voor diegenen die het tellen van grotere stukken te lastig vinden, of voor diegenen die moeite hebben met zien of hanteren.

Zoals bij alle Gibsons-legpuzzels, gebruiken we 100% gerecycled puzzelbord, FSC-papier en werken we samen met de beste artiesten van over de hele wereld. De prachtig geïllustreerde stukken zijn zo ontworpen dat ze perfect bij elkaar passen; in feite gebruiken we het dikste puzzelbord op de markt. Iedereen houdt van een Gibsons-puzzel, zelfs Hare Majesteit de Koningin is er een gezien.

We hebben een aantal positieve wijzigingen aangebracht in onze processen, dus u kunt er zeker van zijn dat u dezelfde geweldige puzzels krijgt en weet dat ze vriendelijker zijn voor het milieu. De doos heeft niet alleen een frisse nieuwe look gekregen, maar we hebben ook biologisch afbreekbare doorzichtige labels gebruikt om het deksel vast te zetten in plaats van krimpfolie, waardoor ons plastic afval wordt verminderd. We gebruiken ook plantaardige inkten. De glanzende coating op de doos geeft extra bescherming en de puzzelstukjes worden opgeborgen in een plastic zak die door de meeste gemeenten gerecycled kan worden.

Omdat de doos iets kleiner is dan onze vorige ontwerpen, hebben we minder ruimte nodig om onze producten te vervoeren, wat onze ecologische voetafdruk verkleint en je je puzzels gemakkelijker kunt opbergen. We hebben ook een kunstwerkposter erin gezet zodat je er naar kunt verwijzen terwijl je je mooie puzzel in elkaar zet.


Puzzel van hoge kwaliteit 100XXL stukjes Gemaakt van dik, duurzaam karton dat 100% gerecycled is Puzzelmaat 48x34cm als je klaar bent. Afmeting doos: 20,5x20,5x5cm Gemaakt in het VK Geïllustreerd door Steve Crisp Artwork poster inbegrepen


Extra informatie:
EAN: 5012269022247
Gibsons

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen