Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Geronimo  Stilton,Fantasia IX
  • Geronimo  Stilton,Fantasia IX
Geronimo  Stilton,Fantasia IX
Fantasia IX, de fenomenale reis
€ 34.95

Tijdelijk niet leverbaar

Met Fantasia IX begint een jubileumjaar vol festiviteiten, want Geronimo is 10 jaar schrijver en uitgeverij De Wakkere Muis bestaat volgend jaar 10 jaar! Dat is dan ook precies de reden waarom Fantasia IX op zichzelf al zo bijzonder is! Een muizenissig speciaal boek, zo mooi, zo dik, goud op snee, anders dan alle andere! Een mega-mooi omslag met veel goud, een super spannende snorharentriller, een mateloos magische, een gi-ga-griezelige... FENOMENALE FANATASIA! Een gouden boek!

Feeƫnkoningin Florina de Fleur laat Geronimo ophalen door de gouden feniks Vuurveertje. Hij kan niet wachten om haar weer te zien! Maar er is iets vreemds aan de poot, zijn lieftallige en altijd vriendelijke vriendin is nors en vijandig. Ze beveelt Geronimo om haar zeven magische voorwerpen te brengen: het Collier der Zoete Dromen, et Obscurant Pulver, de Kristallen Sarcofaag, de groene haren van de Drie Foeilelijke Feeksen, het Stenen Masker, de Ketting die Vast Niet Losmaakt en een ampul met Intens Verdriet. Met lood in zijn schoenen begint Geronimo aan een zinderende zoektocht als nooit tevoren, een ongeƫvenaarde ontdekkingsreis...een fenomenale Fantasia.

In dit gi-ga-gantische dikke colletor`s item zit natuurlijk weer van alles verstopt! 3D-illustraties, kras-en-ruikpagina`s, verduisteringsfolie, waterdruppels, een nieuw kwartetvel en nog veel meer! Mis het niet!

Extra informatie:
Fantasia
Gebonden: harde kaft
Met illustraties
Oktober 2014
1460 gram
193 x 158 x 63 mm
De Wakkere Muis

Tijdelijk niet leverbaar