Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gerhard Hormann,Hypotheekvrij!
  • Gerhard Hormann,Hypotheekvrij!
Gerhard Hormann,Hypotheekvrij!
Hypotheekvrij!
je huis aflossen in 10 simpele stappen
€ 15.00

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Nu de huizenmarkt op instorten staat, de hypotheekrenteaftrek vrijwel zeker wordt afgeschaft en de pensioen verdampen, zou een afbetaald koophuis wel eens de slimste manier van sparen kunnen zijn. Wie alle adviezen uit dit boek opvolgt, zal dan ook verrast zijn hoeveel geld er maandelijks ineens overblijft en hoe snel de hypotheekschuld slinkt...

Zijn financiële adviseur raadde het hem nadrukkelijk af en volgens iedereen was hij een dief van zijn eigen portemonnee. Maar een paar jaar geleden besloot schrijver Gerhard Hormann dat het zo genoeg was geweest: dwars tegen alle adviezen in begon hij zijn hypotheek af te lossen. Meteen zag hij zijn maandelijkse woonlasten dalen en kwam er een nieuw einddoel binnen handbereik: `gratis` wonen.

In dit openhartige autobiografische verslag lees je wat banken je nooit zullen vertellen. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe iedere woningbezitter versneld van zijn hypotheekschuld af kan komen en vooral waarom je daar geen dag langer mee moet wachten. Niet alleen geeft de auteur tal van nuttige adviezen en praktische tips, hij beschrijft uit eigen ervaring ook hoe deze nieuwe manier van leven hem veel gelukkiger heeft gemaakt.


Extra informatie:

Paperback / softback
240 pagina's
Met illustraties
Juni 2012
320 gram
211 x 135 x 22 mm
EAN: 9789089752123
Just Publishers

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen