Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gerhard Hormann,Het nieuwe nietsdoen
  Het nieuwe nietsdoen
  ontdek het geheim van een heerlijk simpel leven
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Geen hypotheek, geen geldzorgen, geen stress

  We hebben het drukker dan ooit, voelen ons constant opgejaagd en slapen korter dan vorige generaties. De helft van alle werknemers klaagt nu al over te veel stress, terwijl de overheid juist van ons verwacht dat we er nog een schepje bovenop doen.

  Gaan we in reactie daarop nog harder rennen en nog driftiger multitasken? Of proberen we in plaats daarvan al die overbodige ballast kwijt te raken en eindelijk tot rust te komen? Gelukkig realiseren steeds meer mensen zich dat het roer in hun leven om moet. Vrije tijd blijkt de ultieme luxe.

  In Het Nieuwe Nietsdoen beschrijft bestsellerauteur Gerhard Hormann hoe hij met vallen en opstaan de kunst van het nietsdoen onder de knie kreeg. Wat ooit begon met het versneld aflossen van zijn hypotheek, bleek de voorbode van een compleet ander leven. Zelf vergelijkt hij zijn huidige bestaan met dat van een ballonvaarder die elke keer een zandzak overboord gooit en steeds hoger en vrijer boven de aarde zweeft.

  `Het Nieuwe Nietsdoen is een absolute eye-opener!`


  Dit boek onthult in tien simpele stappen het geheim van zalig nietsdoen. Want wat wil je nu liever: dag en nacht online zijn of elke dag lekker ontspannen leven?

  Gerhard Hormann (1961) is politicoloog en journalist/schrijver. Hij woont met zijn gezin aan een weiland in een dorpje in Zuid-Holland. Eerder schreef hij o.a. de bestsellers Hypotheekvrij! en Het plakbandpensioen.  Extra informatie:

  240 pagina's
  Maart 2017
  345 gram
  211 x 135 x 23 mm
  EAN: 9789089750884
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen