Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gerhard Hormann,Eindelijk hypotheekvrij!
  Eindelijk hypotheekvrij!
  Voor alle tienduizenden lezers van de bestseller hypotheekvrij
  € 15.00
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Gerhard Hormann was er echt als één van de eersten bij, in die hele aflostrend. Hij zette tienduizenden slimme lezers massaal aan tot aflossen. Zijn boek Hypotheekvrij (herdruk op herdruk) is een bestseller.

  In dit nieuwe boek maakt Hormann na acht jaar letterlijk en figuurlijk de balans op. Het is een eerbetoon aan al die lezers die besloten het radicaal over een andere boeg te gooien na lezing van Hypotheekvrij! Maar het is ook een boek vol beslommeringen, mijmeringen, berekeningen, terugblikken en prognoses.

  Want wat heeft het gekost en wat heeft het allemaal opgeleverd, behalve een hypotheekvrij huis en een goedgevulde spaarrekening? Heeft de schrijver zijn kinderen tekort gedaan door jarenlang zuinig te leven of heeft hij ze juist goed op de toekomst voorbereid? Waarom startten de banken pas nu een kostbare campagne om af te gaan lossen?

  Dit boek is de terugblik van de schrijver met een vooruitziende blik, waarin hij achterom kijkt én alvast de bakens verzet voor de nabije toekomst. We leven in een nieuwe wereld, waarin de kredietcrisis is vervangen door een klimaatcrisis en een wooncrisis. Dat vraagt om nieuwe inzichten en verrassende vergezichten. Opnieuw wijst trendsetter Gerhardt Hormann ons de weg.

  Gerhard Hormann (1961) is politicoloog en journalist/schrijver. Zijn boeken Hypotheekvrij en Het Nieuwe Nietsdoen zijn klassiekers. Hij woont met zijn vrouw Jeanette in een boerderijtje aan een doodlopende weg in Zuid Holland.  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Met illustraties
  Maart 2020
  342 gram
  210 x 136 x 21 mm
  EAN: 9789089750556
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel