Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Gerard van Heeswijk, Stef Stienstra, Pieter Mijnster,Elementaire bedrijfsadministratie Basisboek deel 3 niveau 3 en 4
  • Gerard van Heeswijk, Stef Stienstra, Pieter Mijnster,Elementaire bedrijfsadministratie Basisboek deel 3 niveau 3 en 4
Gerard van Heeswijk, Stef Stienstra, Pieter Mijnster,Elementaire bedrijfsadministratie Basisboek deel 3 niveau 3 en 4
Elementaire bedrijfsadministratie Basisboek deel 3 niveau 3 en 4
BV in balans
€ 29.30
Bij u in huis op: dinsdag


Het basisboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 3 behandelt uitbreidingen van boekingen rond het inkoop- en verkoopproces. Omzetbelasting buitenland, vaste verrekenprijs en niet-gelijktijdige ontvangst en verzending van goederen en facturen komen aan bod. Daarnaast komen elementaire boekingen voor de toepassing van de performance, kwantiteiten- en projectadministratie, correctieboekingen en afschrijvingen aan de orde. Ieder onderdeel wordt afgesloten met een checklist en begrippenlijst.

Door de opbouw van het boek maak je stap-voor-stap kennis met de fundamenten van de bedrijfsadministratie. Na het lezen van dit boek ben je in staat om de financiële huishouding van een organisatie beter te begrijpen en kun je functies bekleden in de meest uiteenlopende organisaties. De inhoud is geschikt voor mbo-studenten en mensen die zelfstandig elementaire bedrijfsadministratie willen leren.

Bij het Basisboek behoort het Werkboek Elementaire Bedrijfsadministratie deel 3 uit de serie BV in Balans. De serie BV in Balans biedt lesmateriaal voor de opleiding tot Financieel administratief medewerker, Bedrijfsadministrateur en Junior Assistent Accountant.

BV in Balans - De beste voorbereiding op financiële beroepen
De serie BV in Balans biedt lesmateriaal op mbo-niveau voor administratieve en economische functies. De leermiddelen uit deze serie zijn ontwikkeld op basis van het kwalificatiedossier voor de Financieel administratieve beroepen zoals deze geldt vanaf augustus 2016 en sluiten aan op de toetsmatrijzen van SPL.

Met de serie BV in Balans kun je ondersteunend leren in een klassikale of zelfstandige situatie. De serie houdt rekening met verschillende leerstijlen van studenten, en onderwijsstijlen van docenten. De student wordt uitgenodigd om op een eigen manier de leerstof en opdrachten te verwerken, waarbij één doel voorop staat: voorbereiden op een beroep in de financiële wereld.

BV in Balans heeft een doordachte didactische opbouw met een heldere structuur. De theorieboeken geven een heldere uitleg van de vakinhoud, verduidelijkt met voorbeelden. De werkboeken starten met oriënterende vragen en kennisvragen. Routineopdrachten, praktijktaken en een integrale casus bieden jou de kans om de vaardigheden, nodig voor het uitvoeren van kerntaken, eigen te maken. Het is met de methode ook mogelijk om volledig digitaal te werken.Extra informatie:
BV in balans
Paperback / softback
140 pagina's
Met illustraties
November 2015
577 gram
240 x 168 x 14 mm
EAN: 9789006640861
ThiemeMeulenhoff bv

Bij u in huis op: dinsdag