Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gerard Meerstadt,Liefde & Vrijheid
  Liefde & Vrijheid
  Hoe ??n dag je leven voor altijd kan veranderen
  € 16.75
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  In de zomervakantie bezoeken Sandra en Jamie de wonderbaarlijke wereld die ‘het avonturenpark van Liefde en Vrijheid’ wordt genoemd, maar voor ze het in de gaten hebben worden ze het gevaarlijke ‘avonturenpark van Echte Vrijheid en Sensatie’ binnen gelokt, dat beheerst wordt door angst en onderdrukking.
  Ze moeten op zoek naar de sleutel om daar weer weg te komen. Maar hoe vind je die in een omgeving waarin niemand te vertrouwen is? In het meest duistere moment ontdekken ze het geheim om hun angsten te overwinnen en de weg terug te vinden naar het park van Liefde en Vrijheid. Het wordt een ervaring die hun leven voorgoed zal veranderen. Vanaf dit moment ziet de hele wereld er een stuk leuker uit . . .
  Aanbevolen voor lezers van 12 tot 125.
  Commentaar van lezers:
  “Het verhaal gaat heel snel, zonder uitvoerige beschrijvingen, het leest bijna als een filmscript, de tekeningen vullen de details in.”
  “Ik zou wel willen dat Sandra en Jamie nog meer avonturen beleven, maar ze maken genoeg mee om het geheim te ontdekken, en daar gaat het om.”


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  167 pagina's
  Met illustraties
  November 2021
  295 gram
  235 x 155 x 16 mm
  EAN: 9789464480511
  Brave New Books

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen