Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Gerard Meerstadt,Het Boek Johannes
  Het Boek Johannes
  De Essentie van Jezus
  € 17.45
  24 Bij u in huis op: dinsdag


  De gebeurtenis in onze geschiedenis die het minst begrepen is door de mensen, is de komst van Jezus naar onze wereld, om de mensheid en onze planeet over te zetten naar een grootse, nieuwe realiteit.

  Wat hij gedaan heeft is helder en simpel. Tegelijkertijd gaat het ons voorstellingsvermogen zo ver te boven, dat de betekenis ervan de mensheid totaal ontgaan is, ook de christelijke religies. Het kleine aantal individuen die het echt begrepen hebben, was zo vrij van deze wereld en haar problemen, dat ze vervolgd zijn en verjaagd werden uit de alledaagse samenleving, door de hele geschiedenis tot op vandaag. Ze waren geen deel van deze wereld en de wereld voelde dat.

  Toch heeft hun realiteit een toekomst, en deze wereld heeft die niet. Dus het is van essentieel belang voor ieder mens die wil leven in liefde en vrijheid om de oversteek te maken naar deze realiteit die Jezus voor ieder van ons heeft gecreëerd. Deze realiteit respecteert altijd onze vrijheid van keuze, dus zullen we er bewust voor moeten kiezen om in die wereld te leven, niemand kan ons erin trekken, zelfs Jezus niet. Maar als we erheen willen, helpt hij ons alle obstakels te overwinnen en er op tijd aan te komen!


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  241 pagina's
  Oktober 2021
  332 gram
  215 x 135 x 22 mm
  EAN: 9789464359541
  Brave New Books

  24 Bij u in huis op: dinsdag