Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Geert Briers,Voor wie de liefde
Voor Wie de Liefde
Voor Wie de Liefde
€ 18.50

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

Voor wie de liefde is de derde dichtbundel van Geert Briers. 'sinds Rots me in al je brandingen, zijn debuut uit 2013, staat hij met beide voeten stevig in de letteren en met zijn gedichten op vele podia en literaire salons. In 2017 verscheen de bundel Zullen we ooit vulkanen zijn. Naast dichter heeft Briers ook een lange staat van dienst in het boekenvak.

Zo zette hij in 2015 in het Antwerpse 'sportpaleis Rot'sPalei's op touw, de kleinst mogelijke poëzievoorstelling in de grootst mogelijke indoor locatie. Voor wie de liefde gaat over de liefde in al haar aspecten :verlangen, tederheid, passie, onvermogen, hoop, sensualiteit, kwetsbaarheid, erotiek. Er schuilt ook veel humor in de teksten :tintelende woordspelingen, vindingrijke associaties, onverwachte gedachtesprongen. Briers schrijft heel beeldrijk en zintuiglijk. Niet verwonderlijk dat illustratoren zijn poëzie maar wat graag ?verbeelden?.

En niet de minste :Hanco Kolk, Wauter Mannaert, Aimée de Jongh, Jan Bosschaert en Wilbert van der 'steen gingen maar wat graag op het aanbod in. Ze kregen twee gedichten en carte blanche. Een schets, een tekening, een strip :aan hen de keuze. Het resultaat is zonder meer...

poëtisch.

Extra informatie:

Paperback / softback
December 2017
194 gram
241 x 173 x 7 mm
EAN: 9789460016264
Uitgeverij Vrijdag

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen