Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Frits Heijting,al mijn verlangen
  al mijn verlangen
  180 meezingliederen
  € 15.48
  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00  Deze liedbundel is in de praktijk gegroeid uit de behoefte aan eenvoudige en toch geen oppervlakkige liederen, gemakkelijk zingbaar op bekende melodieën: meezingliederen dus, waarin het geloof in de menswording en de verrijzenis door de gemeenschap wordt bezongen, beleden en beleefd.
  Veel melodieën zijn vanouds bekend (GvL = Gezangen voor Liturgie, Lb = het oude protestantse Liedboek voor de kerken), of komen uit de pop-muziek, de Deutsche Messe, de Russisch-Orthodoxe kerk en de Antillen. Het lied mijn verlangen, waar de bundel naar is genoemd, is gezet op de melodie van de bekende hymne nearer my God to Thee.
  Veel liederen zijn geïnspireerd op de Bijbel. In het register achterin de bundel is een lijst opgenomen van de gebruikte psalmteksten. Verder zijn hier de liederen gegeven behorend bij de tijd van het kerkelijk jaar, en van enkele vaste gebeden. Ook is hier een lijst opgenomen van mogelijke alternatieve melodieën.
  In deze teksten komt de mens Jezus als God-met-ons voldoende naar voren. Hij is echter niet alleen hoog en verheven, maar ook mens met de mensen. Daarom worden de persoonlijk voornaamwoorden hij en hem, als het over Jezus gaat, met kleine letters geschreven.


  Extra informatie:

  Paperback / softback
  158 pagina's
  November 2022
  213 gram
  210 x 148 x 9 mm
  EAN: 9789464658545
  Brave New Books

  24 Bij u in huis op: zaterdag
  Bestel vóór: 21:00