Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Fred van Slogteren,Vaders en zonen in de wielersport
  Vaders en zonen in de wielersport
  Wielersportreeks
  € 22.50
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Geïnspireerd door het succesverhaal van Mathieu van de Poel, zoon van een beroemde wielrenner en kleinzoon van een nog veel beroemdere opa gaat Fred van Slogteren na hoe door zijn eigen vader zijn passie voor de wielersport is ontstaan.

  Dat Van Slogterens gevoelens niet uniek zijn, komt ter sprake als hij vertelt over de uiteenlopende relaties van wielrenners met hun hun vaders. Met onder andere de vaders en zonen Van der Poel, Nijdam, Breukink, Wagtmans, Tolhoek, Dekker, Kroon, Groenewegen en vele anderen.

  Er blijken vele soorten wielervaders te bestaan. Vaders die het geweldig vinden dat hun zoon wielrenner is, omdat ze dat zelf zo graag hadden gewild; vaders die er niets van willen weten omdat ze de sport te volks of te gevaarlijk vinden; vaders die hun wielrennende zoon inzetten voor de publiciteit van hun bedrijf; vaders die het niet verdienen om überhaupt vader te zijn. Ze komen allemaal aan bod.

  Van Slogteren merkt dat hij door het schrijven dichter bij zijn eigen vader komt. De vele mooie (en ook minder mooie) momenten samen komen bovendrijven, tot het ontroerende einde bij het overlijden van zijn verwekker.

  Fred van Slogteren schreef een groot aantal wielerboeken. Bij Just Publishers verschenen eerder Raas, de zwijgende legende, Jan Janssen, alleen het hoogste telde, Peter Post, een fenomeen in de wielersport en Jopie, Jopie, Jopie! (over Joop Zoetemelk).
  Extra informatie:
  Wielersportreeks
  Paperback / softback
  288 pagina's
  Met illustraties
  Juni 2021
  470 gram
  230 x 150 x 26 mm
  EAN: 9789089755636
  Just Publishers

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen