Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Frank Peters,Het juiste doen als niemand kijkt
  Het juiste doen als niemand kijkt
  Lessen uit de ethiek en filosofie voor integer leiderschap
  € 30.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen  De maatschappij oefent extreme druk uit op organisaties. Zij is jury, rechter en beul in één. De bonusdiscussie bij ING is daar voorbeeld van. Alles draait om de verwachtingen van interne en externe stakeholders en om hieraan tegemoet te komen, zijn ethisch en integer gedrag van de organisatie nodig. Integriteit is de heilige graal van leiderschap en cruciaal bij het opbouwen en behouden van een sterke reputatie.

  In zijn boek geeft reputatie-expert Frank Peters zijn visie op reputatiemanagement en integer leiderschap. Hij wordt daarbij inhoudelijk gevoed en aangevuld door bekende Nederlandse filosofen, wetenschappers en denkers op het gebied van ethiek. Het resultaat is een beschouwend en praktisch boek, dat je een persoonlijk stappenplan biedt voor het ontwikkelen van integer leiderschap en het managen van je reputatie.

  Over de auteur
  Frank Peters is oprichter van Virtus Communications. Hij is ruim dertig jaar werkzaam in reputatiemanagement en crisiscommunicatie. Hij adviseert gerenommeerde ondernemingen, organisaties en bestuurders. Eerder schreef hij Crisiscommunicatie voor iedereen, Reputatiemanagement voor iedereen, Mediatraining voor iedereen, Spanning rond de boardroom, Reputatie onder druk en What are they saying about you?  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Maart 2021
  510 gram
  240 x 172 x 16 mm
  EAN: 9789024438327
  Boom uitgevers Amsterdam

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen