Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys,Nu afvallen en nooit meer aankomen
  • Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys,Nu afvallen en nooit meer aankomen
Eveline van de Waterlaat, Leo Versluys,Nu afvallen en nooit meer aankomen
Nu afvallen en nooit meer aankomen
Met de NU SLANK methode naar minder kilo?s en meer grip op je (eet)gedrag
€ 25.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenAfvallen: waarom is dat toch zo moeilijk? Waarom laten we ons zo gemakkelijk verleiden door guilty pleasures? En hoe komt het dat na elke afslankpoging die kilo`s toch weer terugkomen?

Dit boek is geschreven voor vrouwen die willen afvallen en nooit meer willen aankomen. Afvallen is lastig, maar nog wel te doen. Maar nooit meer aankomen is een forse ambitie, waar veel schrijvers van afvalmethodes met een grote boog omheenlopen. Terwijl juist dát het succes van je afvalpoging bepaalt.

In dit boek vind je vernieuwende inzichten en praktische oplossingen waarbij niet alleen naar je voeding en levensstijl wordt gekeken, maar vooral ook naar je persoonlijkheid en gedrag. Hierdoor word je weer de baas over je eetgedrag en maak je zelf een einde aan je eeuwige strijd met die extra kilo`s.

Eveline van de Waterlaat is diëtist en toegepast psycholoog. Leo Versluys is therapeut, coach en gespecialiseerd in gedragsverandering. Met hun gecombineerde ervaring op het gebied van voeding en psychologie hebben ze de NU SLANK methode ontwikkeld. Een methode waarmee je in 7 stappen afvalt en nooit meer aankomt!

Voor meer informatie, e-books met recepten en handige tips ga je naar: www.nooitmeeraankomen.nl


Extra informatie:

Paperback / softback
Met illustraties
December 2017
803 gram
236 x 170 x 21 mm
EAN: 9789082732207
Wellington uitgevers B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen