Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Eva De Gelder,Gerookt en gepekeld vlees
  Gerookt en gepekeld vlees
  € 20.00
  24 Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00  `Mijn familie, mijn Revara, mijn vrienden, mijn Rafaël, mijn minnaars, mijn Aaron: ze hadden de schubben van mijn vel verwijderd, en lieten het vlees vrij, legden het braak en open voor onkruid en tulpen gelijk, en ik had mij aan hen vastgeklemd, als waren ze de laatste strohalmen die de grond bijeenhielden. Ze maken er allemaal deel van uit, geen enkel feit of gebeuren staat op zichzelf.`

  Eva De Gelder heeft haar nonkel vermoord. Maar dit is evenwel geen thriller. `Gerookt en gepekeld vlees` is een saga, een relaas van zegswijzen en oneliners over familie, geld en andere rottigheid. Een verhaal over Gauloises, necrofiele fases en metalheads. Over toeval en fatum, over Joden en juwelen, bloedmooie moeders, porto en bijbeljointjes. Een verhaal over alles, maar niet over incest.

  `Gerookt en gepekeld vlees` is een hedendaagse en vrouwelijke kijk op schuld en boete. Het is een encyclopedie van de draden rond één gebeurtenis, en tevens een vrouwenleven verteld aan de hand van de drie invloedrijkste mannen in het leven van de protagonist: de beste vriend, de gedeelde minnaar en de vermoorde nonkel.

  Eva De Gelder (°1993) woont in Brussel. Ze publiceerde eerder kortverhalen in Alice Magazine en Schrijven Online en maakt deel uit van het schrijverscollectief Hyster-x. Haar debuutroman `Canis` (2020) kreeg veel lovende kritieken. `Gerookt en gepekeld vlees` is haar tweede boek.

  ‘Een vlot geschreven, onderhoudend verhaal over liefde, drugs, Tinder-afspraakjes, eenzaamheid en de weg zoeken en vinden in het leven.’ – Het Boekenrijk over `Canis`
  Extra informatie:

  Paperback / softback
  November 2022
  274 gram
  210 x 139 x 17 mm
  EAN: 9789493293120
  Beefcake Publishing

  24 Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00