Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Van 6 t/m 13 Augustus is onze klantenservice gesloten i.v.m. vakantie. Wij zijn dan telefonisch en per e-mail niet bereikbaar.
Uw orders worden wel verwerkt, en rechtstreeks vanuit de leveranciers aan u verzonden.

  Etienne Premdani,Ayurveda
  Ayurveda
  het juweel der geneeswijzen
  € 24.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen


  Hoe voeding, leefwijze en geest onze gezondheid bepalen
  In dit boek legt de auteur gedetailleerd uit hoe volgens Ayurveda de spijsvertering in ons lichaam verloopt. Met aandacht voor onder andere de verschillende constitutietypen en de Ayurvedische benadering van ziekte en gezondheid. Volgens Ayurveda is sprake van gezondheid als de drie dosha`s (bio-energieën) in evenwicht zijn, agni (het spijsverteringsvuur) goed is, alle dhatu`s (lichaamsweefsels) goed functioneren, de mala`s (afvalstoffen) goed afgescheiden worden en de ziel, de zintuigen en de geest gelukzaligheid ervaren.
  Voeding en leefstijl zijn bepalend hiervoor. Duidelijk is dat onze westerse leef- en eetgewoonten nogal afwijken van wat volgens Ayurveda goed voor ons is. De auteur geeft tal van praktische tips die u helpen gezond te worden en te blijven.

  Werk aan uw gezondheid met Ayurveda
  Vaidya Etienne Premdani is in het laatste jaar van zijn studie medicijnen naar India gegaan om Ayurveda te studeren aan de Open Universiteit van Poona, onder leiding van prof. dr. P.H. Kulkarni. Hij heeft al ruim 30 jaar een natuurgeneeskundige praktijk in Nederland.

  Om zijn kennis van Ayurveda up-to-date te houden gaat hij elk halfjaar naar India om bijscholingscursussen en seminars te volgen bij prof. Kulkarni. In 2008 behaalde hij de titel `Parangat, master of Ayurveda` aan de European Ayurveda Academy. In 2012 heeft hij aan de Middlesex University in Londen de studie Ayurveda (post-graduate) succesvol afgerond.
  Extra informatie:

  Hardback
  192 pagina's
  Met illustraties
  Oktober 2017
  717 gram
  248 x 177 x 20 mm
  EAN: 9789461013545
  Uitgeverij Oorsprong B.V.

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen