Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Estee Strooker,Pret ? diner
  • Estee Strooker,Pret ? diner
Estee Strooker,Pret ? diner
Pret ? diner
Menuboek voor de beste thuisdiners
€ 34.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenPret à diner is dé persoonlijke gids voor het samenstellen van een menu waarmee je indruk maakt op je gasten. Met de recepten en tips van chef Estée Strooker laat je iedereen optimaal genieten van je culinaire inspiraties.


Hoe plan je de boodschappen en hoe dek je de tafel? Op welke manieren serveer je de gerechten: shared dining of een vooropgezet gangenmenu? Je leert om een menu samen te stellen uit diverse gerechten met verschillende smaken en structuren, natuurlijk het liefst met seizoens- en streekgebonden
ingrediënten. Bovendien staan in het hoofdstuk ‘Een tweede leven’ recepten waarmee overgebleven ingrediënten van je diner een tweede kans krijgen.


Met behulp van Pret à diner zul je uiteindelijk met een voldaan gevoel zelf aan tafel plaatsnemen, om vervolgens alle complimenten te ontvangen en trots te zijn op je behaalde resultaat.
‘Estée is een power woman die het ambacht van koken met lokale ingrediënten al jaren promoot.’ – london loy


‘Koks die duurzaam koken – veel met groenten, weinig weggooien – er zijn er zoveel die het zeggen te doen. Maar chef Estée Strooker doet het echt.’
– mac van dinther in de Volkskrant


Extra informatie:

Hardback
272 pagina's
Met illustraties
April 2021
1183 gram
245 x 203 x 29 mm
EAN: 9789038807935
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen