Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  Espérance Blaauw,Ontwikkel je mindset
  Ontwikkel je mindset
  € 24.95
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel


  Heb jij wel een groeimindset? Als je dit een gekke vraag vindt, heb je nog niet kennisgemaakt met de theorie van Carol Dweck, die al enige tijd flinke impact heeft op onze kijk op leren en ontwikkelen. De kennisintensieve maatschappij en veranderende arbeidsmarkt vragen van iedereen om tot je pensioen te blijven leren en jezelf te ontwikkelen. En dat kun je, zelfs tot op hoge leeftijd, als je maar een positieve houding hebt ten opzichte van het leren:
  - Je vindt uitdagingen opwindend;
  - Obstakels zijn voor jou juist een reden om vol te houden;
  - Oefenen bepaalt je resultaat, veel meer dan talen;
  - Feedback is welkom; het helpt je om te leren;
  - Succes van anderen inspireert je.

  Tot nu toe wordt vooral met kinderen gewerkt met deze nieuwe kijk op leren. Maar juist binnen organisaties en voor oudere medewerkers is de groeimindset hard nodig. Deze kaartenset geeft leidinggevenden, HR-functionarissen, maar ook coaches, trainers en andere begeleiders een middel in handen om het gesprek over de mindset te voeren.

  Ontwikkel je mindset bestaat uit 42 kaarten die mensen stimuleren om hun groeimindset aan te zetten. Iedere kaart bestaat uit een mooie foto en een krachtige vraag die je lerend vermogen versterkt.  Extra informatie:

  Spel
  42 pagina's
  Juni 2020
  164 gram
  119 x 87 x 25 mm
  EAN: 9789462722361
  Uitgeverij Thema

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
  Dit artikel is aanwezig in onze winkel