Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Erik van Zuydam,Fata Persona
  • Erik van Zuydam,Fata Persona
Erik van Zuydam,Fata Persona
Fata Persona
Bevrijding uit de ik-illusie
€ 24.90
24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Het spirituele pad is niet een reis met een eindbestemming,
het is een eindeloze vicieuze cirkel.
Zoeken leidt niet tot vinden, het leidt tot nog meer zoeken.`

Als de droom van het persoonlijke zelf wegvalt, verdwijnt ook de problematiek die daar onlosmakelijk mee verbonden is. Het denkbeeldige individu voelt zich afgesneden van het leven en voelt daardoor een fundamenteel gemis. Dit resulteert in een zoekbeweging, een verlangen om terug te keren naar de oorspronkelijke toestand van compleet zijn. Maar wat het individu ook doet om het beoogde doel te bereiken, het zal nooit vinden wat het zoekt, want de zoeker is een gedroomd personage en zal nooit kunnen ontwaken uit de droom. Hij ís de droom.

Het einde van de droom is het einde van de fictieve persoon. Daarmee valt het zoeken naar iets anders dan wat er nu is spontaan weg. Dat is waar de zoeker het diepst naar verlangt: zijn eigen afwezigheid. Wat overblijft, is simpelweg dit, wat er nu is, zonder het idee dat er iets zou moeten veranderen om compleet te zijn. De compleetheid is er al, ze ligt verscholen in alles wat er nu is.

Erik van Zuydam geeft sinds 2002 bijeenkomsten en retraites over non-dualiteit in Nederland en België. Eerder verscheen van hem het boek `De ontdekking van het Nu`, waarvan meer dan 12.000 exemplaren zijn verkocht. `Fata Persona` kan gezien worden als een verdieping van dit boek. Voor meer informatie zie www.erikvanzuydam.com.Extra informatie:

Hardback
304 pagina's
December 2021
468 gram
207 x 133 x 33 mm
EAN: 9789493228306
Samsara Uitgeverij b.v.

24 Bij u in huis op: dinsdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen