Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Erik van Os,Dat boek met die bananen
  • Erik van Os,Dat boek met die bananen
Erik van Os,Dat boek met die bananen
Dat boek met die bananen
21 kromme versjes
€ 13.99
Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen`Dat boek met die bananen` bevat 21 hilarische korte versjes voor jong en oud over... Nou, eh, bananen natuurlijk! Want je zou het misschien niet zeggen, maar dit boek gaat over alle soorten bananen die je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om een heel gewoon stuk fruit, of om een banaan met een heel eigen schilletje, in allerlei dwaze varianten spatten ze van de bladzijden af.

Erik van Os, succesvol auteur van onder andere (kinder)boeken, liedjes, versjes en leesmethodes, schreef absurde versjes over ieders gele lievelingsfruit waarvan jonge en oude lezers krom zullen liggen. De kleurrijke illustraties van Jan Jutte, illustrator van het Prentenboek van het Jaar 2023, wekken sommige bananen tot leven, maar sommige blijven gewoon, nou ja, banaan!
Recensie:
Hebban.nl
Langlevelezen 20-11-2022
'Dit boek (...) is een toegankelijke bundel die echt uitnodigt tot samen lezen. De versjes zijn geschreven in een fijn ritme, het is toegankelijk en begrijpelijk en de illustraties maken je zeker weten vrolijk.'

Extra informatie:

Hardback
40 pagina's
November 2022
254 gram
213 x 176 x 10 mm
EAN: 9789025776046
Gottmer

Bij u in huis op: vrijdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen