Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Erica Chidi Cohen,Zwanger
  • Erica Chidi Cohen,Zwanger
Erica Chidi Cohen,Zwanger
Zwanger
De moderne gids over de zwangerschap, bevalling en de eerste weken met je baby - én hoe je goed voor jezelf kunt zorgen
€ 29.95
Levertijd: 1 tot 3 werkdagen


De moderne gids over de zwangerschap, bevalling en de eerste weken met je baby - én hoe je goed voor jezelf kunt zorgen
`Ik kan Zwanger ten zeerste aanraden! Het is een van de meest positieve en oprechte boeken over zwangerschap en geboorte ooit.` DR. HARVEY KARP

Zwanger is het alles-in-één zwangerschaps- en bevallingsboek voor aanstaande ouders die op zoek zijn naar een holistische benadering. Auteur Erica Chidi Cohen heeft via haar werk als doula veel zwangerschappen en bevallingen begeleid en honderden gezinnen geholpen om een nieuw evenwicht te vinden. Dit mooie en uitgebreide zwangerschapsboek omvat alles vanaf de eerste zwangerschapsmaanden tot de eerste weken na de geboorte. Met ondersteunende zelfzorg- en mindfulnessoefeningen, natuurlijke hulpmiddelen voor de specifieke trimesters en voedingstips voor iedere zwangerschapsmaand heeft het alles wat een moderne moeder wil weten over de ontwikkeling van haar foetus en het maken van de juiste keuzes. Je leest hoe je je kunt voorbereiden op de bevalling, wat je tijdens en na de bevalling kunt verwachten en hoe je vol vertrouwen de eerste weken met je pasgeboren baby tegemoet gaat.

In dit boek vind je:
- de ontwikkeling van je baby maand na maand
- mindfulnessoefeningen
- voedingsadvies
- natuurlijke hulpmiddeltjes
- bewegingstips
- alles wat je moet weten over de bevalling en de eerste weken met je baby

Erica Chidi Cohen is een doula, chef-kok, en de medeoprichter en CEO van LOOM, een organisatie die opleidingen verzorgt, diensten verleent en praatgroepen organiseert voor zwangere vrouwen en kersverse ouders. Ze gebruikt haar ervaring als doula en lactatiedeskundige om mensen te helpen hun traject naar het ouderschap met vertrouwen in goede banen te leiden.Extra informatie:

Paperback / softback
400 pagina's
Met illustraties
September 2019
885 gram
237 x 186 x 29 mm
EAN: 9789044752397
Centrale Uitgeverij Deltas

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen