Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Eni-dow720120,Ticket to ride -  nederland
Eni-dow720120
Ticket to ride - nederland
€ 29.99

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel

Van 2 tot 5 spelers Speeltijd: 60 minuten 8 - 99 jaar Uitbreiding Taal: Nederlands Geen personage

In Ticket to Ride Nederland ga je op een fantastisch treinavontuur dwars door Nederland. Reis jij van het bruisende Amsterdam naar het gezellige Maastricht? Of ga jij lekker uitwaaien op de Waddeneilanden? Ook de buurlanden zijn aangesloten op het treinnetwerk. Zo kun je bijvoorbeeld een uitstapje maken naar Antwerpen.

In Ticket to Ride moet je de routes op jouw bestemmingskaarten volbrengen. Dit doe je door verbindingen tussen steden te claimen, die je mag bouwen als je de juiste kaartencombinaties in handen hebt. Heb jij aan het eind van het spel de meeste punten verzameld met je treinnetwerk? Dan ben jij de winnaar!

Bijzonder aan deze map collection zijn de vele waterwegen en bruggen van het waterrijke Nederland. En daar moet jij de tol voor betalen! Daarnaast zijn er veel dubbele spoorlijnen, aangezien Nederland een behoorlijk dichtbevolkt land is.

Ticket to Ride met 2 spelers
Ticket to Ride Nederland is ook erg leuk om met 2 spelers te spelen. Je speelt een aantal rondes samen een neutrale speler, die aan het einde van iedere ronde de route bouwt die op de bovenste routekaart staat. Hierdoor is er meer concurrentie en is het speelbord wat voller.

Kenmerken van Ticket to Ride Nederland:
- Om verbindingen te claimen, moet je naast de juiste kaarten ook tol betalen
- Om deze uitbreiding te spelen heb je een van de basisspellen nodig, dat kan zowel de USA versie als de Europa uitgave zijn
- Ook leuk om met 2 spelers te spelen
- Het bord is enkelzijdig
- Er zijn 44 bestemmingskaarten

Extra informatie:
EAN: 0824968817766
Boosterbox

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel