Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Eloise van Oranje,Learning by doing
  • Eloise van Oranje,Learning by doing
Eloise van Oranje,Learning by doing
Learning by doing
Van kleding, koken tot op kamers gaan; zó doet Elo het!
€ 19.99
Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel


Learning by doing is een complete, persoonlijke lifestylegids van alles waar Eloise van Oranje tegenaan loopt sinds ze op eigen benen staat. De studente actief op social media en krijgt wekelijks honderden vragen over de meest uiteenlopende onderwerpen; van kleding tot studie, van uit huis gaan tot make-up en van recepten tot tips voor zelfvertrouwen. Alle antwoorden op al deze vragen zijn gebundeld in dit persoonlijke boek, vol met leuke anekdotes, foto’s van vroeger en favoriete recepten.

Zo vertelt Eloise hoe ze haar draai op een nieuwe plek vindt na een verhuizing, waar haar liefde voor vintage kleding vandaan komt en wat haar favoriete make-up- en verzorgingsproducten zijn. Eloise: “Maar uiterlijk en spullen zijn niet alles, ik vind innerlijk zeker zo belangrijk. Daarom vertel ik óók over hoe ik zorg dat ik lekker in mijn vel zit, hoe ik aan self care doe en hoe ik bijvoorbeeld omga met negatieve reacties.”

En last but not least: een belangrijk onderdeel van dit boek bestaat uit eten en koken. Eloise: “Sinds ik naar de hotelschool ben gegaan, ben ik steeds meer aan het koken en dingen aan het ontdekken in de keuken. In het food-hoofdstuk deel ik leuke herinneringen en anekdotes over food uit mijn kindertijd en deel ik vervolgens een flink aantal makkelijke recepten die iedereen kan maken! Want geloof me, als ik het kan, kun jij het ook. Van mijn eigen smoothie to go tot de wentelteefjes van mijn moeder, alles komt voorbij.”Extra informatie:

Hardback
Met illustraties
Juni 2021
764 gram
265 x 204 x 19 mm
EAN: 9789082859898
CLF Media B.V.

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen
Dit artikel is aanwezig in onze winkel