Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Elle Kennedy,De deal
  • Elle Kennedy,De deal
Elle Kennedy,De deal
De deal
€ 8.99
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenAl meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd in Nederland en België! Dé internationale sexy bestsellersensatie vol humor.Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?

Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.

Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.

In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan… toch?De deal is het eerste deel in de Off Campus-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Ook schreef ze een serie van vier boeken getiteld Briar U.


Extra informatie:

Paperback / softback
392 pagina's
Juni 2022
412 gram
216 x 137 x 28 mm
EAN: 9789021468396
Volt

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen