Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Elle Kennedy,De list
  • Elle Kennedy,De list
Elle Kennedy,De list
De list
Briar U 4
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenHet vierde deel in de sexy Briar U-serie van Elle Kennedy. Alle delen zijn los van elkaar te lezen.Taylor Marsh wil zich geen lelijk eendje meer voelen.

Ze is vastbesloten in haar studietijd zo veel mogelijk lol te hebben en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat blijkt helaas niet zo makkelijk als ze had gehoopt. Op een feestje van haar dispuut draagt een krengerige ouderejaars Taylor op om Conor Edwards – een van de knapste en populairste jongens van het ijshockeyteam – aan de haak te slaan.

Conor Edwards weet niet wat hem overkomt als een mooie blonde dame op hem afstapt en vraagt of hij wil doen alsof ze die avond een onenightstand gaan hebben. Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt, dus hij is wel geïntrigeerd en belooft haar te helpen.

Ze gaan er allebei van uit dat ze elkaar na die ene avond nooit meer zullen zien. Maar niets is minder waar…De list is het vierde deel in de Briar U-serie van Elle Kennedy, die zich afspeelt op de fictieve Briar University. Alle delen zijn los van elkaar te lezen. Ook schreef Elle Kennedy een serie van vier boeken die zich in dezelfde omgeving afspeelt, getiteld Off Campus. Het eerste deel daarvan, De deal, werd in Nederland en België al meer dan 25.000 keer gelezen en geluisterd.Reviews:

‘Elle Kennedy is terug, en hoe! (…) Ik vond elk woord van De list geweldig.’ Vi Keeland

‘Mijn favoriete Briar-boek!’ Sarina Bowen


Extra informatie:

Paperback / softback
352 pagina's
Juli 2021
440 gram
216 x 135 x 29 mm
EAN: 9789021424835
Volt

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen