Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  Elke Geurts,Wie is die vrouw?
  Wie is die vrouw?
  € 22.99
  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen  Het stof van de scheiding is neergedaald en E.G. woont in haar eigen huis met haar twee dochters. Ze is bezig een nieuw thuis te creëren, en daarnaast een leven voor zichzelf op te bouwen met een nieuwe geliefde, wanneer ze ontdekt dat haar ex jarenlang een dubbelleven heeft geleid met een andere vrouw.
  Aanvankelijk wil E.G. hier niets mee doen, ze kán er ook niets mee. Deze wending van het verhaal is voor haar te groot, te lelijk en te onbevattelijk. Maar hoe ze ook probeert het verraad te vergeten, op de meest onverwachte momenten duikt het weer op. Dus besluit ze er tóch over te schrijven, om dat wat onder de oppervlakte borrelt en waar we in het dagelijkse leven maar liever niet te veel op letten, bloot te leggen.
  Terwijl in de buitenwereld een pandemie uitbreekt en de hele wereld op afstand van elkaar moet zien te blijven, leert zij juist steeds meer op mensen te vertrouwen en dichter bij zichzelf te komen dan ze ooit deed.
  Recensie:
  JAN
  Nienke Pleysier 'Na haar lovend ontvangen autobiografische roman Ik nog wel van jou is Elke Geurts terug met Wie is die vrouw?, een messcherp verslag van de jaren na haar scheiding.'

  Extra informatie:

  Paperback / softback
  240 pagina's
  Mei 2022
  304 gram
  209 x 135 x 19 mm
  EAN: 9789048865994
  Lebowski

  Levertijd: 1 tot 2 werkdagen

  Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen