Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  • Elisabeth Raum,Wat trekt daar?
  • Elisabeth Raum,Wat trekt daar?
Elisabeth Raum,Wat trekt daar?
Wat trekt daar?
Skoop
€ 12.50

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00


De serie Skoop biedt leuke informatieve boeken voor kinderen vanaf acht jaar die moeite hebben met lezen. Skoop heeft titels over uiteenlopende onderwerpen. Elk boek behandelt één onderwerp op kernachtige wijze. Overbodige informatie blijft achterwege. Zo worden kinderen ondersteund bij het begrijpen van onderwerpen waar ze op hun leerweg mee in aanraking komen.

De boeken in deze serie worden gekenmerkt door een stabiele, maar aantrekkelijke lay-out. Op telkens twee pagina's wordt één hoofdpunt van het onderwerp behandeld. Elke hoofdstuktekst is ingedeeld in duidelijke alinea's en bestaat uit korte zinnen. De tekst is gezet in een prettig leesbaar lettertype en wordt ondersteund door grote foto's en illustraties. Zo wordt een goede toegang tot het onderwerp gegarandeerd. Moeilijke woorden worden zowel onder aan de pagina als achter in het boek uitgelegd. De verschillende tekstonderdelen onderscheiden zich door hun opmaak. De pagina-indeling wordt zo in één oogopslag duidelijk.

Ondanks de uiteenlopende onderwerpen zijn de boeken in de Skoop-serie door de uniforme vormgeving zeer herkenbaar. Op die manier worden kinderen aangemoedigd om meerdere delen uit deze serie te lezen.

Gebonden,
Leeftijd: vanaf 8 jaar

Extra informatie:

Hardback
32 pagina's
Met illustraties
November 2009
294 gram
245 x 198 x 12 mm
EAN: 9789054838555
Biblion / Delubas

Bij u in huis op: vrijdag
Bestel vóór: 21:00