Gratis verzending vanaf € 25
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Elizabeth George,Een duister vermoeden
  • Elizabeth George,Een duister vermoeden
Elizabeth George,Een duister vermoeden
Een duister vermoeden
Inspecteur Lynley-mysterie 17
€ 15.00

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen

Onderdeel van de serie Inspecteur Lynley Mysterie.

De machtige en invloedrijke Sir Bernard Fairclough roept inspecteur Thomas Lynleys hulp in bij het onderzoek naar zijn neef. Diens dood wordt afgedaan als een noodlottige verdrinking, en er is zo op het eerste gezicht niets wat anders doet vermoeden.
Maar wanneer Lynley de hulp inroept van zijn vrienden Simon en Deborah St. James, wordt algauw duidelijk dat het binnen de Fairclough-clan wemelt van de geheimen, leugens en motieven. Terwijl Deborah onderzoek doet naar de zoon van Sir Bernard, Nicholas Fairclough, raakt ze geïntrigeerd door Nicholas’ beeldschone vrouw, met wie ze een uiterst sterke band voelt. Intussen graven Lynley en Simon naar informatie over de rest van de familie, onder wie de verbitterde ex-vrouw van het slachtoffer en de man voor wie hij haar verliet.
Naarmate het onderzoek vordert, begint de positieve reputatie van de Faircloughs steeds meer deukjes te vertonen en dreigen het bedrog en de leugens iedereen in de familie te vernietigen…

Elizabeth George besluit op haar zevende om schrijfster te worden. In 1988 verschijnt haar eerste boek Totdat de dood ons scheidt, waarvoor ze vele internationale prijzen ontvangt. Het wordt een internationale bestseller, net als alle daaropvolgende boeken met inspecteur Linley en brigadier Havers in de hoofdrol.

'Met Thomas Linley en Barbara Havers creëerde Elizabeth George een speurdersduo dat een plaatsje verdient in de galerij van de grote Engelse detectives.' - De Telegraaf

Extra informatie:
Inspecteur Lynley-mysterie 17
Paperback / softback
November 2014
601 gram
213 x 131 x 41 mm
EAN: 9789400505971
A.W. Bruna Uitgevers

Levertijd: 1 tot 3 werkdagen