Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Elizabeth Day,Durf te falen
  • Elizabeth Day,Durf te falen
Elizabeth Day,Durf te falen
Durf te falen
Alles wat ik heb geleerd van dingen die fout gingen
€ 13.99
24 Bij u in huis op: dinsdag


How to fail, omdat leren hoe te falen, ons eigenlijk leert hoe beter te slagen van Elizabeth Day is gebaseerd op haar populaire podcast How to Fail, over het maken van fouten, wat je ervan kunt leren en hoe je het in de toekomst beter zou kunnen doen. Day beschrijft wat zij in de verschillende stadia van haar leven van tegenslagen leerde: van gepest worden op het schoolplein, zakken voor je rijexamen, relaties die stuklopen en single-zijn, kinderloosheid en verwaterde vriendschappen. Door haar eigen verhaal weeft zij de verhalen van beroemdheden zoals Lily Allen, Tara Westover, David Nicholls en Sebastian Faulks, die zij voor haar podcast interviewde.
How to fail is gebaseerd op het simpele principe dat het ons sterker maakt als we begrijpen waarom we falen. Het is een boek over het leren van pnze fouten en over niet bang zijn.
How to fail van Elizabeth Day is een boek voor iedereen die ooit gefaald heeft. Een boek voor ons allemaal dus.Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:

Dwarsligger
504 pagina's
Januari 2020
110 gram
120 x 82 x 14 mm
EAN: 9789049807832
Dwarsligger

24 Bij u in huis op: dinsdag