Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Elena Ferrante,Wie vlucht en wie blijft
  • Elena Ferrante,Wie vlucht en wie blijft
Elena Ferrante,Wie vlucht en wie blijft
Wie vlucht en wie blijft
De Napolitaanse romans 3
€ 15.00
24 Bij u in huis op: dinsdagdwarsligger 550 Elena Ferrante Wie vlucht en wie blijft (de Napolitaanse romans deel 3)

Lila en Elena, de twee meisjes die we voor het eerst ontmoetten in De geniale vriendin, zijn nu volwassen vrouwen. Lila, die op haar zestiende trouwde en een kind kreeg, heeft inmiddels haar man, huis en luxeleven verlaten en werkt in een fabriek om rond te kunnen komen. Elena heeft de universiteit doorlopen en een succesvolle roman geschreven. Voor haar staan de deuren open naar een andere wereld, ver weg van de Napolitaanse wijk waar ze opgroeide. Beide vrouwen vechten tegen wat de wereld van hen verwacht: berusting in het moederschap, onwetendheid en onderwerping. Ze zoeken hun weg in de vrijheden en kansen die de jaren zeventig lijken te bieden. Hoe verschillend hun zoektochten ook zijn, hun levens blijven met elkaar verbonden door een sterke, onbreekbare band.

Internationale bestsellerauteur Elena Ferrante is een fenomeen: wereldwijd worden miljoenen exemplaren van haar romans verkocht. Haar succes is te danken aan de grote kracht en de verslavende schoonheid waarmee ze schrijft over identiteit, verlangen, familie en vriendschap.


Formaat: Dwarsligger
Dwarsligger® is een compleet boek in een handzaam formaat: net zo klein en licht als een mobiele telefoon en 100% leesbaar. Door zijn compacte formaat en lichte gewicht kan je dwarsligger® gemakkelijk altijd en overal lezen. Ideaal voor bijvoorbeeld onderweg, op vakantie en in bed.

Extra informatie:
De Napolitaanse romans 3
Dwarsligger
September 2018
116 gram
121 x 83 x 16 mm
EAN: 9789049806842
Dwarsligger

24 Bij u in huis op: dinsdag