Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Eckhart Tolle,Een nieuwe aarde
  • Eckhart Tolle,Een nieuwe aarde
Eckhart Tolle,Een nieuwe aarde
Een nieuwe aarde
De uitdaging van deze tijd
€ 25.00
24 Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in HeerenveenLees de schitterende luxe, limited edition van Eckhart Tolle`s Een nieuwe aarde: een prachtige editie met een gouden randje en een herziene vertaling voor de 21e eeuw.


Hoe komt het dat de wereld zo in crisis is geraakt? Tolle wijt dit met name aan ons ego-denken: het ego heeft een natuurlijke behoefte aan macht, tegenstand en vijanden. Dit heeft ons gebracht waar we nu zijn: een tijd vol wereldwijde crises op het gebied van welzijn en gezondheid waar geen einde aan lijkt te komen.


Maar Tolle heeft ook goed nieuws: als we ons ego durven loslaten en collectief de sprong wagen naar een ander en zuiver bewustzijn, transformeren we naar een nieuwe samenleving waarin geluk de boventoon voert. Lees (wellicht opnieuw) in Een nieuwe aarde hoe we deze verschuiving in onszelf kunnen versnellen. Gebaseerd op de inzichten uit zijn wereldwijde bestseller De kracht van het NU, wijst Eckhart ons de weg naar het nieuwe spirituele tijdperk.


`Veel regio’s in de wereld zullen te maken krijgen met chaos en stagnatie. Dit proces is in feite al aan de gang. Het is geen reden om bang te zijn. Als je aanwezig blijft en je niet laat leiden door angst, als je geen geloof hecht aan de media die de angst juist aanwakkeren, zullen deze dingen je niet wezenlijk raken. ` – Eckhart Tolle in het voorwoord (ingekort)
Extra informatie:

Hardback
248 pagina's
November 2022
608 gram
206 x 168 x 34 mm
EAN: 9789020219579
Uitgeverij AnkhHermes

24 Bij u in huis op: woensdag
Dit artikel is aanwezig in onze winkel in Heerenveen