Gratis verzending vanaf € 30
Wij verzenden naar Nederland en België

  • E. Budde,Wat woorden niet kunnen zeggen
  • E. Budde,Wat woorden niet kunnen zeggen
E. Budde,Wat woorden niet kunnen zeggen
Wat woorden niet kunnen zeggen
creatieve werkvormen en methodieken
€ 48.95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

Dit boek bevat een schat aan activiteiten die toegepast kunnen worden in hulpverlening en begeleiding. Meer dan 100 opdrachten bieden de mogelijkheid om vorm te geven aan veranderingsprocessen. De theorie uit dit boek is daarbij een essentieel hulpmiddel.

In deze herziene uitgave is een unieke combinatie gemaakt van activiteiten in de welzijnssector en technieken uit projectmanagement. Zowel in welzijn als in management wordt gestreefd naar een verbetering. En of het nu gaat om een verbetering van welbevinden en welzijn, van situaties en omstandigheden, van organisaties of van resultaten en producten, in alle gevallen komen veranderingsprocessen op gang en worden mensen gemotiveerd om tot verbeteringen te komen. In dit boek zijn beiden samengebracht. Dit heeft geleid tot een transparante theorie over veranderingstrajecten, uitgewerkt met activiteiten. Centraal hierbij staat de motivatie om tot verandering te willen en kunnen komen. Zo leert men veranderen en wordt de deelnemer weer mede vormgever van zijn eigen situatie.

Voor wie?
Dit boek is geschreven voor hulpverleners, zoals creatief therapeuten, ergotherapeuten, maar ook psychotherapeuten, begeleiders, docenten en supervisoren, die in de gezondheidszorg en de welzijnssector werken en die in hun begeleidingsvorm gebruik maken van creatieve middelen

Extra informatie:
Methodisch werken
Hardback
212 pagina's
Met illustraties
Oktober 2008
373 gram
242 x 168 x 12 mm
EAN: 9789031352449
Bohn Stafleu van Loghum

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen