Welkom op onze vernieuwde site. | i.v.m. de drukte bij de pakketdiensten kan de bezorging 1 tot 2 werkdagen langer duren.

  Dre de Man,Handboek Nikon D camera
  Handboek Nikon D camera
  Handboek
  € 39.99
  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00  Handig om te weten: van dit boek is een webversie beschikbaar. Als u zich registreert, krijgt u gratis toegang, plus relevante extra`s.

  Het nemen van een digitale foto in de groene stand (volautomaat) is als het opwarmen van een maaltijd met een magnetron. Supergemakkelijk en het resultaat is helemaal niet slecht. Maar als u echt met veel plezier een geweldige maaltijd wilt toebereiden, komt daar toch meer bij kijken. U zult dan bijvoorbeeld moeten weten dat u een steak kort en heet moeten braden en stoofvlees lang moet laten pruttelen. Koken wordt pas echt leuk als je weet wat je doet.

  Zo is het ook met een digitale spiegelreflexcamera uit de Nikon D-serie. Zo`n camera hebt u niet gekocht om in de volautomaat foto`s mee te nemen. Nee, een Nikon laat zijn kwaliteiten pas echt zien op het moment dat u het heft zelf in handen neemt en volledige controle hebt over zaken als sluitertijd, diafragma en ISO-gevoeligheid, maar ook over bijvoorbeeld scherpsteltechnieken en witbalans. In dit boek leert u - naast de algemene basis van fotografie - de specifieke mogelijkheden, bediening en prestaties van de Nikon D-camera ten volle te benutten. Bovendien geeft het u inzicht in de onuitputtelijke mogelijkheden van het Nikon-systeem met alle toebehoren van Nikon en anderen. Deze uitgave is dus geen uitgebreide standaardhandleiding die u alleen de functie van een knopje of menuoptie vertelt, maar vooral een boek dat ingaat op de achterliggende principes en uitlegt wanneer u deze moet toepassen. Zo leert u geen kunstjes, maar vergaart u kennis en kunt u elke fotogelegenheid tot een goed einde brengen. En met een Nikon-camera als gereedschap zal dat zeker lukken. Een aanrader voor iedereen die meer uit een Nikon D-camera wil halen en zeker voor iedere Nikon-liefhebber.

  Trefwoorden: nikon d-camera d-serie digitale fotografie beeldbewerking dslr dre de man
  Extra informatie:
  Handboek
  Hardback
  300 pagina's
  Met illustraties
  Mei 2018
  1145 gram
  247 x 219 x 24 mm
  EAN: 9789463560368
  Van Duuren Media

  Bij u in huis op: vrijdag
  Bestel vóór: 21:00