Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dr. Josh Axe,Eeuwenoude remedies
  • Dr. Josh Axe,Eeuwenoude remedies
Dr. Josh Axe,Eeuwenoude remedies
Eeuwenoude remedies
De geheimen van genezing, veerkracht en weerstand met de krachtigste natuurlijke geneeskunde in de geschiedenis
€ 32.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenLang voordat farmaceutische bedrijven hun deuren openden, behandelden dokters mensen, niet symptomen. En hoewel we gewend zijn geraakt aan het slikken van pillen, krijgen patiënten uiteindelijk schoon genoeg van de gevaarlijke bijwerkingen, verslaving en de buitensporige hoeveelheid recepten die wordt voorgeschreven ­ en verlangen we wanhopig naar een alternatief.

Gelukkig is dat alternatief er altijd al geweest in de vorm van oeroude behandelingen die al eeuwen worden gebruikt in de traditionele Chinese, ayurvedische en Griekse geneeskunde. Eeuwenoude remedies is de eerste uitvoerige lekengids waarin het allerbeste van deze beproefde praktijken is samengebracht.


Wat je o.a. kunt leren uit dit boek:


Ontdek hoe traditionele artsen de hoofdoorzaak van de ziekte van elke patiënt vaststelden, en die vervolgens behandelden met geneeskrachtige kruiden, paddenstoelen, CBD, etherische oliën en herstellende oefeningen voor lichaam en geest.Verken effectieve remedies voor ADHD, diabetes, hypothyreoïdie, auto-immuunziekten en nog veel meer.Dit boek verschaft alles wat je moet weten over gezond worden en blijven ­ zonder giftige, dure synthetische medicijnen.Over de auteur:


Bestsellerauteur dr. Axe onderzoekt de basisprincipes van de eeuwenoude geneeskunde voor moderne ziekten. Dr. Josh Axe is een arts in de chiropraxie, gecertificeerd arts in de natuurgeneeskunde en klinisch voedingsdeskundige met een passie om mensen te helpen gezond te eten en een gezonde levensstijl te leiden. In 2008 startte hij een centrum voor functionele geneeskunde in Nashville, dat uitgroeide tot een van de meest gerenommeerde klinieken ter wereld.

Hij is een bron van informatie geweest voor veel professionele atleten. In 2009 begon hij te werken met de Wellness Advisory Council. Hij werkte met topzwemmers, gaf voedingsadviezen en verrichtte musculair werk bij de atleten om hun prestaties te verbeteren. Hij reisde ook naar de Olympische Spelen van 2012 in Londen om te werken met Amerikaanse atleten.

Extra informatie:

Paperback / softback
464 pagina's
Oktober 2022
856 gram
240 x 167 x 42 mm
EAN: 9789492665669
Succesboeken.nl

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen