Door de drukte kan uw bestelling iets langer onderweg zijn
Wij verzenden naar Nederland en België

  • Dominique Valente,Het verloren koninkrijk
  • Dominique Valente,Het verloren koninkrijk
Dominique Valente,Het verloren koninkrijk
Het verloren koninkrijk
Starfell 3
€ 17.99
Levertijd: 2 tot 3 werkdagenVoor het eerst in de geschiedenis van Starfell worden magische kinderen zoals Willow Mos toegelaten op `normale` scholen. Willow vertrouwt het niet helemaal. Waarom zijn de regels opeens veranderd?

Wanneer Willow en haar vrienden op onderzoek uitgaan, ontdekken ze duistere plannen die een gevaar vormen voor alle kinderen van Starfell. Willow moet alles op alles zetten om te voorkomen dat een machtig magisch voorwerp in verkeerde handen valt. En dat kan alleen als ze eerst een verloren koninkrijk opspoort dat duizend jaar geleden in het niets lijkt te zijn verdwenen...

Keer terug naar de betoverende wereld van Starfell voor Willows spannendste avontuur tot nu toe!


Dominique Valente is geboren en getogen in Zuid-Afrika, maar woont tegenwoordig in Suffolk met haar man en hun Engelse buldog, Fudge. Ze vult haar dagen met dromen en schrijven over chagrijnige monsters, gevederde draken en magie. Sarah Warburton studeerde illustratie aan de universiteit van Bristol, en maakte al tientallen boeken. Ze woont samen met haar man, twee kinderen en een humeurige cavia.


Extra informatie:
Starfell 3
Hardback
288 pagina's
Met illustraties
Oktober 2021
510 gram
216 x 143 x 32 mm
EAN: 9789048318766
Veltman Uitgevers B.V.

Levertijd: 2 tot 3 werkdagen