Welkom bij onze webshop
Wij verzenden naar Nederland en België

Djief,White Crows Hc01
White Crows
Hc01. Hart van Staal
White Crows
€ 19.95

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen

In het jaar 2253 heeft het menselijke ras door zijn onbehouwen en agressieve gedrag in de interstellaire wereld een bar slechte reputatie gekregen. De buitenaardse rassen zijn er tot hun schade en schande achtergekomen dat mensen over het algemeen niet te vertrouwen zijn en ze worden door de andere rassen dan ook met de nek aangekeken. Op de planeet Primor, een gigantische mierenhoop van staal, probeert politieman Willis er maar het beste van te maken en dat lukt hem heel redelijk, tot hij op een dag bericht krijgt dat zijn 15-jarige dochter 'shelly en haar robot Vector op Primor zijn aangekomen. Dit roept veel spoken uit het verleden bij hem op en brengt de nodige gevaarlijke ontwikkelingen op gang!

White Crows is het werk van de jonge tekenaar/ schrijver Djief (Jean-Fran?ois Bergeron), die afkomstig is uit Quebec (Canada).

In het Nederlands is al eerder tekenwerk van hem verschenen, onder andere in de reeks Godenschemering, maar White Crows is de eerste reeks die hij ook zelf schrijft. De fans van Konvooi zullen ook White Crows zeker kunnen waarderen!

Extra informatie:
White Crows
Hardback
48 pagina's
April 2013
314x234x10 mm
EAN: 9789034304926
Arboris

Levertijd: 2 tot 4 werkdagen