Welkom op onze website
Wij verzenden naar Nederland en België

Kinderboekenweek 2022, van 5 t/m 16 oktober.

  • Diverse auteurs,Vanaf de vluchtstrook
  • Diverse auteurs,Vanaf de vluchtstrook
Diverse auteurs,Vanaf de vluchtstrook
Vanaf de vluchtstrook
Rij(les)verhalen
€ 17.50
Levertijd: 1 tot 2 werkdagenJe hebt mensen die goed zijn met cijfers, mensen die visueel zijn ingesteld en mensen die goed zijn met woorden. Met taal kunnen deze ‘letterenmensen’ de meest fantastische dingen, maar er is één ding waarmee ze vrijwel allemaal moeite hebben: autorijden. Sommigen kruipen alleen krampachtig achter het stuur als het écht niet anders kan. Anderen stranden tijdens hun rijlessen of blijven bewust rijbewijsloos. Gelukkig kunnen zij er des te smakelijker over schrijven!
In Vanaf de vluchtstrook zijn de beste verhalen van schrijvers op (of ver weg van) het asfalt verzameld. Een bundel over te veel doordenken achter het stuur en acute paniek op de snelweg. Over rijinstructeurs die uit educatieve overtuiging beginnen te slaan of juist ijselijk zwijgen. Over helse examens, bizarre ongelukken en het lot van de eeuwige bijrijder. En over de echte autohel die we, zo menselijk onbetrouwbaar, uiteindelijk zelf vormen. Een boek voor wegpiraten, wegontwijkers, wegvrezers en, vooruit, voor die paar wegbeminners.

Met: Stella Bergsma, Basje Boer, Wanda Bommer, Sander Donkers, Jessica Durlacher, Renske de Greef, Laura van der Haar, Maarten ’t Hart, Thomas Heerma van Voss, Bertram Koeleman, Olaf Koens, Rutger Lemm, Tessa de Loo, Nicolien Mizee, Els Quaegebeur, Aafke Romeijn, Kasper van Royen, Roderik Six, Thomas Verbogt & Sylvia Witteman


Extra informatie:

Paperback / softback
248 pagina's
November 2019
281 gram
200 x 125 x 21 mm
EAN: 9789038807843
Nijgh & Van Ditmar

Levertijd: 1 tot 2 werkdagen